Susitikimas su rajono savivaldybės vadovais

Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas susitiko su Ukmergės rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos darbuotojais. Šiame susitikime dalyvavo savivaldybės mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas, pavaduotoja Dalė Steponavičienė. Savivaldybės vadovai domėjosi ugniagesių kasdienine veikla, jų materialinių aprūpinimu ir įvairiais tarnybos organizavimo klausimais.

Renginio metu buvo padėkota už ilgametį ir prasmingą darbą Priešgaisrinėje tarnyboje Siesikų ugniagesių komandos skyrininkui Kęstučiui Aleknavičiui. Jis nuolat rūpinosi komandos materialinės bazės gerinimu, tinkamai organizavo budinčių pamainų veiklą. K. Aleknavičius Priešgaisrinėje tarnyboje išdirbo 28 metus.

Meras R. Janickas padėkojo už ilgametę nepriekaištingą veiklą ir jo asmeninį indėlį gerinant Priešgaisrinės tarnybos parengtį, įteikdamas padėką ir atminimo dovanėlę.

Renginio metu Ukmergės rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos direktorius Rimvydas Lukošius įteikė padėką K. Aleknavičiui, pasidžiaugė jo atliktais gerais darbais Tarnyboje.

Komandų skyrininkai pasidalino prisiminimais, pasidžiaugė bendra veikla ir K. Aleknavičiui įteikė dovaną, kuri nuolat jam primins darbą Ukmergės rajono ugniagesių bendruomenėje.

Renginio dalyviams buvo pristatytas ką tik įsigytas naudotas gaisrinis automobilis MERCEDES-BENZ 1224 AF, kuriuo į gaisrus vyksta Taujėnų ugniagesių komandos darbuotojai. Tai jau trečias automobilis, kuris nuperkamas Ukmergės rajono savivaldybės skirtomis lėšomis. Įsigyjant vakarietiškos gamybos gaisrinius automobilius, Tarnyboje atsisakoma sovietinės gamybos automobilių.